Bij Villa Retteketet kunt u kiezen tussen verschillende betaalmogelijkheden. We zetten ze hieronder op een rijtje.

Betalen met iDEAL en Bancontact:

U betaalt online via u eigen bank. Bij Villa Retteketet maken wij gebruik van het betaalsysteem van Sisow. Zodra de betaling gelukt is, ontvangt u hiervan een email.

Achteraf betalen met AfterPay:

AfterPay voert voor Villa Retteketet het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Villa Retteketet betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 100,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 200,00

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Vooraf overmaken:

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een email met daarin de factuur. Hierop staat op welk rekeningnummer u het bedrag kunt overmaken. Na ontvangst van de betaling sturen wij de bestelling naar u toe.

Betalen bij afhalen:

Woont u in de buurt van Villa Retteketet, dan bestaat er een mogelijkheid om uw bestelling ook op te komen halen. U kunt ter plaatse contant afrekenen of pinnen. Een groot voordeel is dat u geen verzendkosten betaald.

Al onze betaalmogelijkheden zijn makkelijk, veilig en er zijn geen extra kosten aan verbonden.

© 2011 - 2021 Villa Retteketet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel