Op 11 juli 2011 opende Judith van Weel deze webwinkel. Met veel plezier en toewijding heeft zij de webwinkel gemaakt tot wat ie nu is. Door een carriereswitch lukte het haar echter niet meer om de webwinkel goed bij te houden. Daarom is Villa Retteketet per 1 maart 2013 overgegaan naar Judith van Gils.

Ik ben Judith van Gils en ik woon samen met mijn vriend Peter en onze kinderen Joep (2010), Pleun (2012) en Teun (2016) in het Brabantse Bavel. Ik dacht al een tijdje aan een nieuwe uitdaging. Een eigen webwinkel leek me erg leuk, maar wat zou ik dan gaan aanbieden? En toen zag ik dus het artikel van Judith van Weel dat ze Villa Retteketet te koop aanbood. Dit was mijn kans en ik heb haar meteen een berichtje gestuurd. Het voelde gelijk goed. Ook haar visie op bijzonder, uniek, duurzaam en educatief speelgoed sprak mij erg aan. Ik heb de sprong gemaakt, en dus mag ik me vanaf 1 maart 2013 de eigenaresse noemen van Villa Retteketet

Waar komt de naam vandaan:

De naam Villa Retteketet is afkomstig van het kindertheatertypetje Jet Trompet dat Judith van Weel tien jaar lang speelde. Wanneer Jet opkwam, riepen alle kinderen enthousiast: Retteketet! Dat bleef haar zo bij, dat ze de kreet liet voortleven in de webwinkel.

Wat doen we:

Villa Retteketet is altijd op zoek naar de leukste spulletjes voor haar winkel. Natuurlijk worden hierbij alleen producten van goede kwaliteit uitgekozen. Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeautje, een hip cadeautje voor een hip meisje of juist een stoere kapstok voor een stoere jongenskamer? Bij Villa Retteketet vind je het allemaal! Als je wilt, dat pakken we je bestelling leuk voor je in. Dit is een extra service en geheel gratis!

Ben je al aangemeld voor de nieuwsbrief? Zeker doen! Zo blijf je op de hoogte van leuke acties en van de nieuwe aanvullingen in de Villa

Kijk ook eens op facebook, Pinterest en Twitter en blijf onze webwinkel natuurlijk regelmatig bezoeken!

 Veel winkelplezier!

 

 

© 2011 - 2021 Villa Retteketet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel