Ludus 3D Link

Vorige Artikel 4 van 9 Volgende
€ 16,90 € 15,20 (inclusief 21% btw)
Voorraad 2 stuks

Kinderen raken niet uitgebouwd met 3D Link van het merk Ludus. Ze kunnen altijd wel weer iets nieuws verzinnen om te maken de vierkantjes en driehoekjes. De onderdelen zijn gemakkelijk aan elkaar te maken met de verbindingsstukjes. Met dit vrolijke eco-speelgoed kunnen kids bouwen in 3D wat een uitstekende eerste stap is richting geometrie, ruimtelijk bewustzijn en het stimuleert  de ontwikkeling van de fijne motorische vaardigheden. 3D Link is gemaakt van bio-plastic en gekleurd met natuurlijke verf en kleurstoffen.

Geschikt voor de leeftijd vanaf 5 jaar

Inhoud: 100 stuks

Verpakt in een doos (17 x 17 cm) die is gemaakt van gereclycled karton.

Iets over het merk Ludus:

Ludus

....een passie voor groei
Het verhaal begint in Milaan in de jaren '60 toen Anna Maria, kleuterjuf gespecialiseerd in onderwijsmethoden zoals Montessori en Agazzi, het belang uitte van het spel voor de groei van het kind. Deze passie wordt van generatie op generatie doorgegeven.

Ludus' toys wordt gemaakt door M.Moi Srl. In het verleden specialist in plastic...maar nu - 3 generaties later - maakt men gebruik van uitsluitend eco-vriendelijke materialen, zoals eco-vriendelijk plastic, hout en biologisch katoen. En het materiaal is met de tijd dan wel veranderd, maar gedurende al deze jaren is men trouw gebleven aan hun doelstelling: het maken van innovatief en educatief speelgoed voor kinderen.

 

© 2011 - 2021 Villa Retteketet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel